DSC05307-1

Fleece-trøje i str en-for-lille

Jeg sidder stadig med hovedet begravet i statistik-opgave (når jeg ikke lige er tilulefrokost, fødselsdag eller sover), og jeg er faktisk ved at tro på, at jeg nok skal have et produkt at aflevere til middag på tirsdag.

Julefrokosten i går var så hyggelig! For første gang i 2 år var vi alle 8 venner samlet uden børn. Der var tid til pakkeleg, SNAK og et spil Cranium. Og rødvin. Jeg kan godt li rødvin, og jeg nåede også lige næsten i snakke-humør, inden jeg gik over til vand og Irish Coffee. For jeg magter helt ærligt hverken at være rigtigt fuld eller have tømmermænd (og der var jo også lige den der opgave). I hvert fald havde vi en rigtig, rigtig hyggelig aften!

Og selv om jeg har travlt med alt muligt andet, så kan jeg da godt lige vise den fleecetrøje frem, som jeg fik lavet færdig i sidste uge.
Den skulle være til Prutfis. Til under regntøj, eller bare til at holde sig varm. Som en uden-på-tøjet-trøje. Men jeg ved ikke, hvor jeg havde lagt min hjerne, da jeg klippede stof ud til trøjen, for den blev alt for lille til at være udenpå-trøje. Øv!
Den skulle egentlig også have haft en hætte (som jeg endda har syet), men det vil de helst ikke have i vuggestuen/børnehaven pga kvælningsfare, hvis de sidder fast.
Og når nu trøjen blev for lille til min dreng, så tænker jeg, at jeg nok kan finde en anden at gi den til. Men så skulle den være uden den farlige hætte. Og ærmerne skulle faktisk også kortes lidt af (det har jeg gjort, inden jeg tog billederne).

Mønstret er det samme Ottobre, som jeg brugte til Noas Ark trøjen. Halsribben er almindelig bomuldsrib, ærme- og kropribben er lavet af en af mine kasserede t-shirts.

6 comments

 1. 1) Den er fin – dejlig farve!
  2) Skønt med julefrokost og voksentid!
  3) SELVFØLGELIG bliver du færdig med opgaven – du er SÅ sej til sådan noget og har styr på dit shit!

  <3 <3 <3

  1. Tak! Ja, jeg er ret vild med den mørkeblå. Jeg har klippet til en til – i større størrelse. Jeg håber den kommer til at passe ham.

   Ja, det var SKØNT faktisk, med voksentid. Og ungerne HYGGEDE sig hos bedsteforældrene.

   Jeg ved nu ikke lige mht lige denne her opgave. Den har nu voldt en del kvaler, men jeg er ved at have styr på den – her 21 timer før den skal afleveres ;o)

 2. Hvor er den lækker også selvom størrelsen er lidt ved siden af… Det er jo hvad der sker :-)
  Det lyder helt fantastisk med en venne aften uden børn, det savner jeg godt nok. Må nok hellere lade mig inspirerer af dig :-)

  1. Tak! Jeg havde virkelig også glædet mig til at proppe ham i den. Men den bliver nok desværre alt for varm, hvis han så i stedet skulle bruge den som almindelig trøje.

   GØR DET!!! Det var skønt med voksentid. Også selvom jeg savnede ungerne så snart de var afleveret. Men så er det jo bare endnu bedre at se dem igen dagen efter!

 3. Åh, det er så træls at sy for småt! Kender det godt….
  Det er ellers en fed bluse – og fin label, du har. Hvor får du dem lavet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>