feries_2

Fascineret af feernes verden i ToysRus

Med en pige på 4 år i huset, er det helt umuligt ikke at vide en hel masse smule om feer og prinsesser. Alt hvad en lille pige ønsker sig er lyserødt eller slutter på fe eller prinsesse. Og sådan skal det vel egentlig også være?

Forleden var vi ude at handle – mens vi ventede på at komme til at se den lille nye niece. Og det første, der fangede Sveskes opmærksomhed var alle de fine fe- og prinsessedukker. Hun kan være næsten ved at gå op i limningen, over hvor fine dukkerne er. Og jeg forstår hende godt!
Hun elsker at komme med i ToysRUs og få lov at at gå og drømme om alle de ting hun ønsker sig. Jeg overvejer lidt om hun skal have en slat penge, hun selv kan bruge i ToysRUs når hun bliver 5 år… Hvis hun da kan vælge, hvis hun får (næsten) frit slag ;o)

 

feries

Den verden, der bl.a. befolkes af Klokkeblomst og hendes veninder er virkelig også fantastisk, og jeg er sikker på, at alle dukkerne på billedet er på hendes ønskeliste (de er alle fundet på ToysRUs webshop).
Vi har set flere af filmene med Klokkeblomst. Vingernes Hemmelighed var både sød og egnet for børn i alle aldre. Lillebroren synes i hvert fald også, at det er en god film. Jeg kan faktisk godt li, at der findes legetøj, der hører til de film børnene ser. Det gør, at filmoplevelsen holder længere, synes jeg. Desuden giver det rig mulighed for at snakke om alle de indtryk, en film giver mindre børn.

Malebøger med feer og prinsesser har Sveske haft virkelig stor glæde af. Hun kan bruge lang tid på at stå i butikken og vælge den helt rigtige, og efterfølgende bruger hun mange, mange timer på at farvelægge og flytte rundt på klistermærkerne. Vi havde en med, da vi var på efterårsferie, og jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at det er et af de bedste køb vi har gjort.

summer_tegnerFuld koncentration med Gardasøen i baggrunden

Hvis du selv har lyst til at kigge på det store udvalg af feer, som ToysRUs har, kan du klikke på linket her.


SPONSORERET. Indlæget er lavet i samarbejde med ToysRus, og jeg har lånt billederne fra deres webshop. Ord og meninger er helt mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>