IMG_20130824_223326

Fårup Sommerlands-tur

I weekenden var ungerne og jeg på weekend hos ungernes mormor og bedstefar, mens Manden arbejdede stort set hele weekenden.
Vi var en tur i Fårup Sommerland om lørdagen med alle onkler og tanter og kusiner på den side af familien. Det var virkelig en vellykket tur, med glade unger, solskin og masser af is. Og da vi var 13 af sted i forskellige aldre, så kom vi rundt til forlystelser for alle. Vi havde alle taget en god portion tålmodighed med, og det var helt igennem hyggeligt. Også selvom børnenes far ikke var med – og jeg havde rigeligt at se til med to små lopper. Heldigvis betød det bare, at de to lopper fik hygget lidt ekstra med bedsteforældre, onkler og kusiner!

Og noget af det bedste var, at vi faktisk kom ind til halv pris med vores Odense Zoo årskort (bare et hint, hvis der er andre, der overvejer turen).

Indlægget er ikke sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>