wpid-wp-1444246249055.jpg

Eventyr i Odense (i august)

I august skrev jeg halvdelen af dette indlæg om H.C. Andersen festivallen i Odense, men af en eller anden grund kom det aldrig længere end til kladde-mappen. Måske jeg i min små-deprimerede tilstand ovenpå at skulle genaflevere phd’en ikke kunne overskue det.. Nu har jeg skrevet resten, så nu kommer det på bloggen alligevel.

Jeg advarer lige for en god ordens skyld om at billed-spam kan forekomme… ;o)


I sidste uge – mens vejret stadig var godt, og vi alle troede på sommer helt ind i september – var der H.C. Andersen festival i Odense.

imageEn prinsesse og en soldat (i hjemmesyet udklædning) og deres far til H.C. Andersen festival

Der var mange arrangementer i byen, men jeg havde ikke rigtigt fået sat mig ind i det hele, så vi er sikkert gået glip af en masse spændende.

Om fredagen gik de store børnehavebørn i Odense parade gennem byen og sang hyldestsange til “den mægtige digter” H.C. Andersen.
Vi var så heldige at have fri, så vi hentede lillebroren fra børnehave midt i frokosten og cyklede ind til Kongens Have for at se alle de udklædte prinsesser, soldater, hekse og hunde fra H.C. Andersens Fyrtøjet.

image

Sveske og bedste-veninden fra børnehaven med deres fine masker

Det er altid så hyggeligt at få lov til at være en del af børnenes hverdag og se de relationer de har skabt i børnehaven. Og så var det bare så fantastisk med sol og varme og glade børn!

image

En meget, meget glad soldat, der virkelig nød ene-tid med mor og far inden vi nåede frem til Kongens Have

image

Vi fik brugt den aller sidste bryllupsgave (et gavekort til brunch, som vi har fornyet, jeg ved ikke hvor mange gange) – det er snart 4 år siden vi blev gift… (der var nutella, det er derfor det ser ud som om Sveske ingen tænder har)

image

At lege er at leve – er et af Odense bys motto’er. Og derfor stod denne vogn med gøglersager på torvet til fri afbenyttelse. Det var noget, der var sjov for både store og små!

image

Lille soldat og store soldat

image

Ingen Odense uden H.C. Andersen, og heller ingen festival uden H.C. Andersen. Børnene var også i bedste Korea-stil blevet indoktrineret med en sang om H.C. Andersen, hvor noget af den lød:
“En forfatter vil vi hylde, for med ord han kunne trylle. H.C. Andersen han var en mægtig mand”.

 

image
Odense er heldigvis fyldt med masser af fine legepladser, så på vej hjem måtte vi forbi et par stykker – nu vi var på cykel og havde masser af tid – bl.a. denne med den store girafgynge.
Indlægget er IKKE sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>