DSC05021

Er du færdig med den kårv mor?

Herhjemme har vi mod alle odds fået en rigtig prinsesseinteresseret pige. Mod alle odds, fordi hun netop ikke er blevet “klædt ud” i lyserødt prinsessetøj, men sagtens kan gå i blåt (kønsneutralt) tøj.

Det er specielt Disney “prinsesserne”, der er i høj kurs. Og det aller bedste ifølge den 3årige, er prinsesseunderbukser. Og det skal også helst være de helt rigtige, der er rene. Så starter dagen bare bedst.
For at lette tilgængeligheden af de højt værdsatte underbukser, har jeg nu hæklet en kurv til dem. Det tog et par aftener, og Sveske fik spurgt et par gange: “er du færdig med den [kårv] nu mor?”
Den er hæklet i en tråd 4/8 bomuldsgarn og en tråd 8/8 bomuldsgarn på nål 4,5, i fastmasker. Bunden er hæklet fladt i 13 omgange, herefter er der hæklet en runde uden udtag i bagerste løkke. Kanten er hæklet lige op uden udtag til ønsket højde, og til sidst er den afsluttet med en række kantmasker.
Kurven er nu fyldt med prinsessetrusserne, og har fået plads ved siden af kårven ;o) med bleer. 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>