SONY DSC

Endnu et hæklet babytæppe

Jeg har hæklet endnu et babytæppe efter min DIY.

SONY DSC

Denne gang har jeg hæklet tæppet i Drops Baby Alpace Silk, som er meget blødt og lækkert. Jeg har denne gang brugt nål 4,5 men ellers fulgt opskriften. Garnet var noget, jeg havde liggende, og derfor blev tæppet også stribet i stedet for ensfarvet. Men det synes jeg faktisk er blevet ret fint! Det færdige tæppe vejer 197 g og måler 50×65 cm.

SONY DSC

Jeg syntes dog umiddelbart, at strukturen var mere “ren” og skarp i Merci garnet, men jeg er faktisk blevet meget, meget tilfreds med det færdige tæppe i Alpaca Silk.

Det er til min niece, som jeg skal møde i morgen. Og jeg håber meget, at tæppet falder i forældrenes smag.

Jeg har strikket en lille hue til hende også. Også i Alpaca Silk. Opskriften er Lene Holme Samsøe, og jeg har strikket den nogle gange før.

SONY DSC

Jeg viser selvfølgelig hele gaveregnen frem, når den er landet hos den lille familie. Men jeg kan allerede nu afsløre, at den indeholder temmelig meget strik… og temmelig meget lyserødt.

Fik jeg forresten sagt, at jeg SUPER GLÆDER mig helt vildt til at se min lille, nye niece <3


Indlægget er ikke sponsoreret

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>