IMG_20150609_213839

Endnu en stribegang

Da jeg afleverede min Ph.d.-afhandling i slutningen af april blev jeg med et arbejdsløs. Jeg havde set frem til familietid og ikke mindst til endeløse dage med strik, hækling og syning i lange baner.

Virkeligheden er en lidt anden. Jeg har stadig travlt. Ok, jeg arbejder ikke længere fra 8.30 til 22, og jeg ser helt klart mere til min familie nu, end jeg gjorde i marts og april. Men oceaner af tid har jeg altså ikke. På en måde kommer det temmelig meget bag på mig. På den anden side, så ved jeg også, at jeg har så mange ting jeg gerne vil, så mange ting jeg blot fylder mine dage med, at jeg ikke når til den der følelse af at have uendeligt meget tid. Jeg ved desuden også godt, at tiden er knap, og jeg håber jo snart at finde noget arbejde at lave. Så indimellem går jeg lidt rundt om mig selv og prøver at nyde det 500%.

Men ret skal være ret, jeg har meget mere tid til kreative herligheder nu, og der er da også kommet et par sager af pindene. Blandt andet denne stribede cardigan til Sveske

20150610_064803-1

IMG_20150609_213839

Trøjen er strikket efter Lene Holme Samsøes opskrift i Børnestrik på pinde 3,5-4. Der er brugt lidt under 2 nøgler af den lyserøde og næsten 3 nøgler af den lilla. Begge er Blend Bamboo fra Hjertegarn. Trøjen har endnu ikke fået knapper i endnu, fordi Sveske elsker at komme med ud at vælge – så det får hun lov til!

I får lige en omgang process-billeder. Blot fordi jeg synes de er så hyggelige.

collage_20150611175443651

9 comments

 1. Hvor er den bare blevet fin! Jeg tæt ikke vise den Alma lige foreløbig, for jeg har ikke tid til endnu et nyt projekt lige nu;-)

    1. Jeg bøvler også til med auto-correct, når jeg skriver fra telefonen. Man får nogle gange skrevet noget virkelig vrøvl ;o)
     Og tusinde tak. Nej, men Alma har jo også lige fåret den skønneste cardigan ;o) selvom begrænsningens kunst ikke er noget de praktiserer så meget i den alder ;o)

 2. Hej Skatte
  Hvor er det dejligt du hygger. Som jeg forventede har du stadig for meget krudt i røven til at slappe 100% af ;). Hvor er de to lækre sammen og sjovt at se deres hår har så forskellige farver. Er det lyse fra dig eller manden?? Elsker dig! Nysssss fra Hajand

  1. Ja, jeg må nok bare indse, at jeg ikke er en af den slags mennesker, der kommer til at kede sig ;o) altså ikke på den måde, hvor jeg ikke har noget at lave i hvert fald. Synes vi altid får proppet en masse i kalenderen.
   Ja, det er vildt, at de er så forskellige, de to. Min lillebror var også så lys, og det var manden næsten også – så det kommer nok lidt begge steder fra ;o)
   Håber I hygger jer dernede. Er i gang med at overtale hele banden til en tur i efteråret – men det er en udfordring med det arbejde (ikke mit), der kommer i vejen for livet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>