wpid-wp-1438358928287.jpeg

Endnu en barnevognspude

Min niece nærmer sig et halvt år, og derfor skal hun have en barnevognspude, så hun kan komme op at sidde når de triller på tur med barnevognen.

image

image

Da mine børn var små, kendte jeg ikke til barnevognspuder, og vi brugte derfor blot en ekstra babydyne. Jeg synes nu alligevel, at det er lidt mere fikst med en pude specielt til det – og så er det en fantastisk måde at peppe vognen en smule op (hvis man er til det). Jeg tænker også, at den evt også kan bruges i sofaen eller hvis barnet skal sidde i en for stor stol.

Jeg har syet den efter samme opskrift som den jeg syede til min venindes søn (link hvor mønstret kan købes). Også denne gang har jeg syet en lynlås i bunden, så puden kan fyldes så den passer bedst til barnet.

image

Puden er syet i samme stof som jeg syede denne babynest i. Det er fra stof2000, og jeg er helt vild med det. Man kan vist godt få det stadigvæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>