IMG_20141007_234717

En yndlingsvest

Selv om jeg synes livet ræser af sted, så det kan være svært at følge med og næsten umuligt at nå at nyde og være til stede, så har jeg faktisk fået strikket lidt også.

Blandt andet denne lille lyserøde vest

IMG_20141007_234717

Som jeg lige skal have pakket ind i morgen, så jeg kan give den til en af mine kollegers datter. Hun bliver nemlig et år i weekenden.

Jeg håber de bliver glade for den.


Fakta;

Opskriften er Susie Haumanns Vest med perlemønster, og denne her er strikket i størrelse 18 mdr, mener jeg.

Den er strikket i Rasmillas yndlingsgarn og de to små glaserede hjerteknapper er købt i Tante Grøn (Odense).

11 comments

 1. Hvor er den blevet fin! Jeg har strikket flere ting fra det strikkehæfte, og ofte kigget på denne, men jeg har faktisk ikke haft den på pindene endnu. Det kan være du skulle kaste dig over vævestrikstrøjen og så får jeg den her på pindene;-) kh. Ingrid

  1. Tak Ingrid!
   Ja, helt sikkert. Jeg må have den der cardigan på pindende. Og den lille vest med perlemønster skal du helt sikkert prøve kræfter med. Den er let og hyggelig – perfekt “slå-hjernen-fra-strik”. Lad os gøre det ;o)

   1. Åh, ja, den må du strikke. Den er rigtig fin:-) Jeg strikkede den for et par år siden, men der var en hvis person (som jeg er gift med), som kom til at smide den i vaskemaskinen ved for mange grader, så nu passer den dukkerne:-(

 2. Hold da op, den er sød! Jeg kan desværre ikke strikke eller noget, men elsker det til mine unger. Farmor kan heldigvis, så der falder lidt af i ny og næ. Jeg vil prøve at prakke opskriften på hende snarest 😉

  1. Tak skal du have! Og tak for din kommentar. Jeg har også efterhånden strikket vesten et par gange, og synes den er så sød.
   Lækkert med en farmor, der er leveringsdygtig i strik :-) opskriften på denne vest findes i hæftet fra Susie Haumann, der hedder All you knit is love, og der er mange fine modeller i.

    1. Bogen er faktisk på dansk – selvom navnet er ret misvisende 😉 Og den er let og hurtig at gå til, så den vil farmor sikkert gerne strikke. Se evt også Ann-Katrines kommentar ovenover med link. Det er virkelig også en fin vest, og opskriften ligger gratis på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>