En lille smørtyv

I dag har Sveske og jeg lavet chokolademuffins efter denne opskrift. Hun var meget interesseret i at smage sukkeret og få en klat smør i sin hånd – som hun derefter kunne spise. Hun elsker smør. Jeg tror hun kunne spise en hel pakke. Måske jeg bare skulle lade hende forsøge. Om 10-12 år er hun jo nok kommet på helt andre (usunde) tanker…
Og hun var også meget optaget af at stille alle formene op på bordet.
Det var super hyggeligt, kagerne blev lækre, og jeg glæder mig til at give hende en i morgen, for de blev desværre færdige for sent til at vi turde give hende en, af frygt for en sukker-speedet putning.

Bloggen, jeg og hele familien holder vinterferie uden internet i næste uge. Vi glæder os!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>