20131116_154437-1

En lille pause i travlheden

Jeg sidder ellers begravet i en både kedelig og svær statistik-eksamensopgave – det er derfor der er så stille herinde – men i dag står den på julefrokost med dejlige venner.
Og køreturen herover blev endelig brugt på noget kreativt!

2 comments

    1. Tusinde tak!!
      Det er nogle dage siden den kom på. Jeg synes det var “mere mig” – både med lilla og strikket, end den gule efterårsbaggrund. Måske jeg også engang tager mig sammen til at få lavet en anden header… ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>