IMG_20150106_120433

Elvira kjolen fra Rasmilla

Efter jeg havde set de fantastiske Elvira kjoler, som Ingrid har strikket til sine to skønne piger, måtte jeg også selv strikke den. Så jeg bestilte nyt Rasmilla luksusvare og fik opskriften med gratis.

Det tog mig (lidt for) længe at komme til sidste maske, men det var fordi jeg havde for mange projekter i gang på samme tid. Så pludselig sad jeg med kjolestykket på både denne og Julia tunikaen. Og det blev bare lidt for meget “lige ud ad landevejen” (og lidt for lidt spændende strik).

IMG_20150106_115439

Men den blev færdig, fik knapper og blev vasket, og så blev den så dejlig, blød og lækker. Og Sveske var også vild med den. Dog ville hun helst have haft knapperne foran, men det går vist bedst med en trøje under.

IMG_20150106_115527

Det bliver ikke sidste gang jeg strikker denne model, men den næste bliver nok i en mindre størrelse. For selvom jeg ikke engang brugte 3 nøgler luksusgarn til denne kjole, så var den lidt langsommelig at strikke. Men jeg er altså bare vild med den!

IMG_20150106_115505

6 comments

 1. Den ser da også virkelig dejlig ud! Håber hun bliver glad for at bruge den, for hun ser meget sød ud i den!
  Jeg sidder også med Rasmillas luksusgarn mellem pindene. Det er alt for skønt at strikke i!

  – Line

  1. Ja, det er lækkert garn! Jeg tror jeg må få bestilt noget hjem til egostrik, når jeg igen får tid til den slags 😉
   Jeg satser på, at hun bliver glad for den, den ER nemlig lækker til hende! Og tak!!

  1. Tusinde tak Astrid. Det er både et hyggeligt, men også stort arbejde ja. Men når jeg ser hvor fin hun er, og hvor glad hun blev, da hun selv kunne vælge knapper til den, så er det mere end løn nok. Og så kan jeg jo bare ikke lade være…!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>