2015-09-08 09.26.42

Egostrik

I weekenden fik jeg strikket sidste maske på min anden egostrik. Enderne er nu hæftede og trøjen har været en tur i vaskemaskinen på skylleprogrammet. Så nu ligger den bare og venter på at komme i brug. Og jeg glæder mig, for jeg tror, at jeg kommer til at bo i den Redy sweater hele efteråret.
image
Jeg har faktisk allerede slået op til min egostrik nummer 3 (se den første her). Jeg havde egentlig forelsket mig i Tusindfryds Rib cardigan, men jeg kunne ikke se at jeg kunne købe den uden garn, hvilket virkelig ærgrer mig meget. I stedet bliver det så Lene Holme Samsøes Lilly cardigan fra Mere feminin strik.
image

imageJeg strikker den i to tråde Blackhill Højlandsuld fra garnudsalg.dk i farven skiffer. Jeg tror det bliver SÅ godt.
imageJeg har gang i at få bugt med noget af al det garn, der har hobet sig op i mine skuffer. Seriøst, jeg har jo garn over alt. Men dette lækre garn er faktisk noget jeg lige har købt på garnudsalg.dk. For snart to år siden fik jeg nemlig et gavekort til deres webshop i fødselsdagsgave af min mor. Og nu var det så ved at være sidste chance for at få det brugt. Det er jo ikke fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle købe. Det vær mere noget med at få valgt det helt rigtige, så det var garn nok og lækkert nok til 1-2 egostrikkeprojekter. Så det endte med denne stak.
imageDer er både garn til egostrik og børnestrik. Så nu er der mere, der skal gøres plads til i skufferne 😊

Hvad strikker du til dig selv? Og er db også ved at svømme væk i garn, eller er det bare mit hamstergen, der løber af med mig. Måske vil du dele nogle idéer til egostrik, så jeg kan blive inspireret?

3 comments

  1. Den redy sweater der er jeg SÅ forelsket i. Den gad jeg virkelig godt strikke. Men har faktisk ikke haft noget på pindene til mig selv endnu!
    Jeg synes også at pickles har masser af lækker strik til kvinder. Har bare hørt rygter om at det er lidt stort i str.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>