IMG_20141013_165727

Efterårsstrik til gave

Vi er så heldig at kende mange børn efterhånden, og nogle af dem har fødselsdag næsten samtidig med mig. Det er hyggeligt, synes jeg.

Aller helst ville jeg lave gaver til alle ungerne selv, hvis jeg havde tid til den luksus, og altid troede på, at folk ville blive glade for de hjemmelavede sager (som jeg skrev om her). Det gør de heldigvis for det meste.

Jeg har strikket to varme trøjer til denne Badut, der blev 3 år i går – og som jeg håber er ved at være frisk igen!

IMG_20141013_165727

Den blå er en Rajas raglan, men strikket på tykkere pinde. Den blev lidt lille i ærmerne, og jeg var lidt i tvivl, om den ville passe til Badutten. Jeg strikkede derfor også Morfartrøjen (fra Lene Holme Samsøes Børnestrik på pinde 3,5-4). Den er strikket i lækkert, blødt Drops Cotton Merino, som jeg købte hos Cecilie, da hun holdt garnsalg på sin blog.

IMG_20141013_165756

Det lader til, at trøjerne faldt i god jord, så jeg håber de passer i størrelsen også. Det er jo lidt udfordringen ved at strikke til andre børn end sine egne – som man kan måle undervejs.

9 comments

 1. Vi er SÅ glade for trøjerne – du er fantastisk!!! Har dog ikke ville prøve dem på Badutten endnu på grund af feberen, men jeg har målt dem op ad ham, og der ser de fine ud :) Heldigvis er der også en mere i køen, når Badutten ikke kan passe dem mere 😉

  1. Det er jeg SÅ glad for at høre. Jeg kan godt forstå, at du ikke har haft dem på ham, når han er syg. Jeg håber det går fremad med det!!
   Synes lige pludselig helt bestemt, at Badutten skulle have noget 😉 men det er blot win-win, at lillebror kan overtage.

 2. Hvor er de flotte Katrine. Jeg er især vild med Morfar-trøjen. Ville ønske mine drenge gad gå med strik. Jeg kender så godt den lille tvivl om, hvorvidt alle bliver lige glade for det hjemmelavede… Herhjemme er det også lidt en afvejning fra gang til gang.

  -Line

  1. Jeg er også mest vild med morfartrøjen. Der er endda så lækker blød og let at strikke. Win-win. Mine børn bliver ikke spurgt om de vi gå med strik ;o) jeg putter dem bare i det… (men ja, jeg ved godt, at det kan være en kamp)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>