IMG_20140912_180137

Du søde hverdag

Du søde, stressende hverdag. Du har travlt. Nu er det jo igen weekend. De sidste par uger og weekender er fløjet af sted.

Jeg fatter ikke hvor hurtigt sådan en uge går. Seriøst! Det er jo fredag hele tiden. Inden man får set sig om, har vi jo brugt hele dette år 2014… Vi er allerede i oktober. Jeg er ikke klar til efteråret endnu. Slet ikke.

Det er ikke fordi jeg ikke elsker efterår. Jeg kan faktisk godt li de flotte farver bladene får, den friske luft, der kommer til at lugte af jord og regn. Jeg kan godt li, at det er tid til strikketrøjer, stearinlys og sofahygge. Jeg kan godt li forventningen om jul og evt skiferie.

Men hvert år (da sidste mange år) rammes jeg, helt overrumplende, at en efterårsblues.

IMG_20140912_180137

Den kommer bag på mig hvert år.

Jeg bliver vrissen, træt og i dårligt humør. Jeg føler mig trist, træt og brugt. Jeg har pludselig ingen energi eller overskud.

Og jeg forstår det ikke helt. For jeg kan jo faktisk godt li efteråret. Jeg har endda fødselsdag midt i oktober. Der er efterårsferie. Og i år byder efterår endda på en kombineret konference og ferie i Italien med mine 3 yndlings mennesker.

I år ramte den – den efterårs blues – aller sidst i september. Og det er nu gået op for mig, hvad det var. Vi har holdt på hinanden nu. At hinanden lidt an, og jeg er klar til at pakke den væk og glæde mig over små lykkelige, hyggelige stunder i stedet.

Og selv om blusen måske kigger lidt frem igen senere, så ved jeg nu hvad det er. Og så tror jeg på, at jeg kan stoppe op, se den i øjnene og pakke den væk igen.

Har I det lidt på samme måde? Bliver I også drænet for energi uden lige at opdage det? Eller mærker I ikke noget til at efteråret har ramt os?

Billedspam fra de sidste to uger, hvor vi havde besøg af mormor og var på besøg hos Onkel K og morfar

IMG_20141004_111800 IMG_20141004_111830 IMG_20141004_111900 IMG_20141004_111926 IMG_20141004_112011

IMG_20141004_112105 IMG_20141004_112207 IMG_20141004_112251 IMG_20141004_112322

2 comments

  1. Åh, det kender jeg godt! Jeg tænkte også, at det havde med vinteren at gøre, men jeg fik det faktisk også herude for en måneds tid siden, og her har vi jo ikke mørke tider heeelt på samme som derhjemme. Jeg nåede nu frem til, at det nok var alt for meget arbejde, som havde skubbet mig lidt for langt ud på stress-planken. Nu er det bedre, men synes stadig jeg er så frygtelig TRÆT:-( Og mærkeligt nok…nu hvor vi ikke er i DK med de mørke måneder, så kan jeg godt savne det….hyggen, varm kakao, stearinlys, rusken udenfor, osv – og vi kan jo godt tænde stearinlys og drikke varm kakako, men det er lidt noget andet;-) Men godt, at du føler dig ovenpå igen og kan se frem til dejligt besøg i skønne Italien. kh Ingrid (ps. sådan nogle søde billeder:-))

    1. Ja, det er mærkeligt, hvordan man kan blive påvirket. Ubemærket og overrumplende. Nå, men jeg håber jeg er ovre det værste blues (og stress) – det håber jeg også du er. Og jeg kan godt forstå, at du næsten savner efteråret, det rigtige, danske. Vi glæder os til lidt sol og ferie. Vi glæder os meget ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>