D’OH (det gjorde jeg bare ikke)

Så kom jeg lige i tanke om de par postkort jeg fik skrevet på ferien, en aften hvor begge unger var puttet og manden så tour. Hmm, jeg husker ikke at de kom i en postkasse.
Nej, for vi spurgte i receptionen om de kunne sende dem, men der ville gå 4 dage. Så tog vi dem med igen.
Ja, og hvor er de så blevet af? For vi fik dem ikke postet. Vi havde så travlt med at pakke bilen med alle vores sager og børn, så jeg fik dem vist lagt fra mig på taget af bilen. Og efter fastspænding af ungerne må jeg simpelthen have glemt alt om dem. Øv. Måske ligger de stadig på parkeringspladsen i Holte. Hvis ikke en venlig sjæl har postet dem for mig (man har lov at håbe…)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>