Den hidsige kone #2

Hun kan godt være ret urimelig nogle gange. Problemet er bare, at hun først selv opdager det bagefter.

Hun bliver virkelig gal og urimelig, når hun bliver mødt med ligegyldighed. Det er altså bare ikke lige meget at vi har nogle ting, som vi bør passe bedre på. Eller at ungerne render rundt med ting de ikke skal – fordi det er farligt/kan gå i stykker/bliver væk!!

Og så skal hun da vist til at øve sig i, at se alle de gode ting der sker, og ikke kun opvasken/vasketøjet/maden under bordet, der stadig ligger der når hun kommer hjem fra arbejde…?

2 comments

  1. Uhhh kender det… Eller noget oprydningen er færdigt når køkkenbordet er tømt, ikke når spise bordet er tørret af og gulvet er fejet, eller når det åbenbart er umuligt at rydde op samtidig med at man laver mad (altså at smide affaldet ud som man generer det). Så dejligt at du lige sender mig en reminder på at sætte pris på det vigtige :-)

    1. Ja, det ER virkelig utroligt så forskelligt mænd og kvinder fungerer 😉
      Måske en blanding ville være helt optimalt – så måske er det meget godt at finde sammen med en, der virker lidt anderledes end en selv.
      Og de vigtige ting, kan man vel ikke minde sig selv om for tit? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>