Den hidsige kone #1

Jeg kan blive SÅ hidsig, når manden tager håndsæben med ind i bruseren. Og glemmer at sætte den tilbage. Men det er faktisk ikke det faktum, at jeg ikke kan finde sæben, min hjerne brænder sammen over. Det er bare det at han bruger håndsæben.
Og jeg ved da vitterligt ikke hvorfor jeg gider bruge tid på at være sur over det.

Jeg kan også blive den hidsige kone, hvis manden ikke kan aflæse mine tanker, og selv kommer til undsætning/hjælper mig/støvsuger. Eller hvad jeg nu ellers så tydeligt tænker.
Det er da utroligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>