wpid-wp-1444303949038.jpg

Cardivest

Da jeg forleden brugte gavekortet til garnudsalg, som jeg havde fået i fødselsdagsgave for næsten 2 år siden, faldt jeg over det lyserøde garn med en metaltråd i. Jeg tænkte, at det helt sikkert ville være noget for en pige på 5 år. Og jeg fik ret, Sveske var selvfølgelig helt vild med det.
Jeg selv er dog ikke helt overbevist. Ganske vist roser de ikke garnet til skyerne på hjemmesiden, men jeg blev alligevel lidt skuffet over, at merino’en ikke var blødere end den var – hverken før eller efter vask.

wpid-wp-1444303972004.jpgJeg kastede mig alligevel ud i en cardivest (som jeg har valgt at kalde denne kortærmede cardigan), og jeg er ret begejstret for modellen. Den er freestylet, og der skal måske lige et par enkelte rettelser til før den er helt perfekt, men overordnet er jeg ret glad for cardivesten. Jeg er vist kommet til at tage for mange masker op langs højre forstykke i forhold til venstre forstykke, og jeg tænker, at det er det, der gør, at den trækker lidt skæv.
wpid-wp-1444303955822.jpg
Eller også er det garnet. Jeg ved det ikke helt. Det var ikke lækkert at strikke med, og det var som om det snoede sig endnu mere sammen under strikningen, så det kan måske også være det, der gør, at trøjen trækker skæv. Det må komme an på en prøve, når jeg kaster mig ud i at strikke endnu en i noget andet garn.
wpid-wp-1444303962092.jpg

Bagpå har jeg lavet en lille detalje, som jeg har snuppet fra Lene Holme Samsøes Ret nem Raglan. Det er ret fint, synes jeg. Hvis den altså ikke trak så skævt!!!

wpid-wp-1444303995440.jpg

Jeg er tilgengæld vild med forkanten som er helt fantastisk blød!!! Den er strikket i én tråd Drops Baby Alpaca Silk og én Blend Bamboo fra hjertegarn. Det er ikke sidste gang jeg laver den kombination!!

wpid-wp-1444304004187.jpgSådan her ser det ud, når lillebroren stormer rundt mens vi prøver at tage billeder af den nye trøje

Husk at du kan følge med på bloggens Instagram profil (her), hvor jeg har lagt dette billede op i dag. Jeg bliver super glad, hvis du kigger forbi!

wpid-wp-1444303949038.jpg

Indlægget er IKKE sponsoreret

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>