IMG_20141015_152702

Buksefabrikken

Pludselig vokser begge børns ben ud af de lange bukser. Det sker selvfølgelig i takt med, at efteråret kommer snigende, og vi igen skal finde varmere tøj frem.

Jeg er simpelthen for nærig til at betale flere hundrede kroner for bukser til ungerne, og de har derfor heller ikke ret mange købte bukser. Nogle har de, men de fleste er hjemmesyede.

Men selvom jeg har både materialer og lysten til at få lavet nogle flere varme bukser, så er det bare ikke altid, at tiden lige er til det.

Men jeg har da fået lavet lidt, og så må de indtil videre klare sig med dem – og de gamle, købte leggings med huller på begge knæ.

Jeg har for noget tid siden syet disse to par til Sveske
IMG_20141015_152702

De er syet efter samme mønster som disse med fuglene på (mit eget, jeg har blot målt benlængde og mavevide på barnet og derefter lavet bukserne så brede som jeg synes de skulle være).

De mørke er syet i det flotteste auberginefarvede babyfløjl, og har fået en neon-orange piping ved lommerne. De andre er syet i lagenlærred og har fået noget af det fine stof med babuska på, som jeg fik fra Julie, da hun holdt stof-bytte-leg. Begge post har udvendige lommer, som er et must til en lille samler.

Jeg synes de ser lange ud, men hun er altså også 110 cm trods sine 4 år, så hun er også lang. Og jeg håber de falder i hendes smag – selvom det mest er kjoler, der hitter for tiden. Åh, hvem der bare havde al tid i verden til at sy kjoler…! 😉

4 comments

  1. Wauw, hvor er de virkelig fine. Man sidder og bliver ærgerlig over at man aldrig har udviklet en kreativ side, så man selv kunne både strikke, hækle og sy!

    De ligner Albababys buksemodel – så fine :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>