IMG_20140709_075549

Bøger og (for lidt) tid

Jeg er lige blevet færdig med at lytte til Pigen I Satans Mose af Lotte og Søren Hammer.

Jeg har læst deres tidligere bøger med stor glæde, men må bare indrømme, at det ikke bliver til meget læse-bog-tid for tiden. I stedet bliver strik/sy og blog/instagram prioriteret.

Da jeg så skulle lave noget meget (kedeligt og) ensformigt på mit arbejde, tænkte jeg, at en lydbog i ørene nok ville gøre det hele lidt mere spænderne.
Og faktisk synes jeg også at de er gode at cykle og løbe til.

Desværre kan jeg ikke downloade dem til min telefon (det er sikkert mig, der er noget galt med her), så til ferien har jeg i stedet hentet nogle gratis bøger fra Saxo.dk
Lydbøgerne virker supet, når jeg blot streamer dem, men vi har ikke internet når vi om lidt drager af sted på ferie.

Ville bare give mit tip videre. Måske sidder du også og savner at læse en god bog – eller har du masser af tid til det? Jeg synes i hvert fald at lydbøgerne er et godt alternativ.

__________________
Indlæget er ikke sponsoreret, jeg synes bare, at det er helt fantastisk, at så mange gode bøger findes lovligt tilgængeligt, og ville bare dele tippet, hvis du ikke selv kendte til netlydbog.dk

4 comments

  1. Enig – hører også af og til lydbøger når jeg strikker. Jeg bruger meget audible.co.uk der fra kan du købe og downloade til tlf. Godt nok er de fleste titler engelske, men så får man jo også lige samtidigt holdt det ved lige;) (og bøgerne er meget meget billigere end danske)

  2. Det er en af de ting, jeg savner helt vildt, efter at jeg har fået børn. Plejede at læse vildt mange bøger, men når jeg nu har lidt tid, så vælger jeg at strikke, fordi jeg så i det mindste kan sidde og være semi-social samtidig;-) Sidst jeg prøvede en lydbog, blev jeg ved med at falde i søvn….men det var måske bare bogens eller oplæserens skyld:-/ Jeg må prøve igen. Tak for tippet!

    1. Ja, den sparsomme tid til sig selv skal jo til at prioriteres, når der ikke er så meget af den (som før man fik børn). Jeg vælger også oftest strik (og blogs), men jeg har savnet at læse/høre “rigtige” bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>