20150617_225024-1-1

Bella til V

Louise, der står bag succes-bloggen Garn Grammatik, fik i maj en skøn lille datter.

Derfor ville jeg gerne give hende en lille gave – og den skulle være strikket og syet, for Louise er jo alt for vild med en hæklenål selv :-)

image

Jeg har strikket en Bella i lyserød cottonwoll fra garnudsalg.dk. Det er altså noget virkeligt lækkert garn, skønt at strikke med og så blødt og lækkert efter vask.

Jeg mener, at jeg har strikket den i størrelse 6 mdr. I hvert fald passer den vist fint lille Vera.

image

image

Jeg syede desuden to par små babybukser med fødder i. Det første par syede jeg, da jeg var til fredags-fix hos Marapytta. Desværre var de, som frygtet, for smalle til V. Men stoffet er også temmelig kraftigt og giver sig (desværre) ikke så meget.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>