DSC_0891

Bella Cardigan – 12MOK juli

Jeg bliver lige nødt til at vise denne Bella Cardigan, som jeg strikkede i juli.

Den var færdig i slutningen af juli, men da den skulle sendes til min venindes datter, kunne den ikke komme på bloggen før.
Den er strikket på pind 3 i Rasmillas luksusgarn, og er virkelig bare blevet så let, blød og lækker. Den færdige trøje i størrelse ca 1-2 år vejer kun 71g, så faktisk er det en ret billig trøje at strikke.

Det er første gang jeg har fået lavet en vellykket strikket forkant, og det er jeg ret godt tilfreds med.

Jeg må dog have investeret i en hakkenål til knitpro – eller rettere ønsket mig en – for det var lidt besværligt at samle masker op med hæklenål og flytte over til strikkepinden bagefter.
Jeg er jo hoppet på Astrids købe-stop, så indtil videre går det med strikkepinde og hæklenål.

Jeg har en cardigan til Sveske liggende, der også kun mangler kanter. Jeg håber jeg kan tage mig sammen til det i weekenden. Og så er det vist også rigeligt med glatstrikning lige foreløbigt.

7 comments

 1. Hvor er den fin, har længe ville strikke den, men har ikke haft nogen piger at strikke den til. Nu har. En veninde en lille pige i maven, så tænker at den er oplagt som barselsgave, win-win;)

  1. Tak Tina.
   Du skal helt sikkert strikke den. Den er skøn både som tunika og som cardigan (dog med mange vrang-pinde). Og det er helt sikkert heller ikke sidste gang jeg strikker den som cardigan, når jeg nu har fået styr på kanterne.
   Win win med veninde med baby pige i maven!!

 2. Hvor er den bare fin, og ja, det garn er altså også lækkert! Jeg strikkede Olivias barnedåbskjole i samme garn (men i syren). Hvor bliver din veninde glad:-) Det er bare så fin en model. Har strikket den et par gange, men det er ved at være længe siden, så jeg kredser også lidt om den igen….lige nu er jeg dog i gang med megakedelig ribstrik (det er cirka ligeså slemt som for meget glatstrik, synes jeg;-)) kh. Ingrid

  1. Tusinde tak. Gartnet er virkelig lækkert og let. Jeg blev så overrasket over hvor langt et nøgle rakte 😀
   Trøjen passede heldigvis den lille pige perfekt. Så dejligt, at den faldt i god jord.
   Hvad laver du i ribstrik? Jeg synes altid den øverste mønsterdel er det mest spændende at strikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>