20150811_080429-1

Begrænsningens svære kunst

Jeg er ved at være kommet mig ovenpå skuffelsen fra sidste uge. Og selvom jeg langt hellere vil rydde op i hele hytten og strikke resten af dagen væk, så er det ok, at jeg nu bliver nødt til at skrive dele af min afhandling om. Det drejer sig heldigvis om relative små ting, så min største udfordring lige nu er at tage mig sammen. Det er også svært nok.

Nå, men det jeg egentlig ville sige er, at jeg har en del strik på pindene pt, og derfor kunne jeg faktisk godt bruge et par dage i mit eget selskab.

Jeg har dels gang i en blå egostrik, som er Redy sweateren fra Ankelstrick. Jeg håber den bliver en efterårsfavorit – hvis jeg har garn nok. Halsen sluger mere garn, end jeg lige havde forudset.

image

Desuden har jeg to små projekter i gang. Det ene startede jeg op i dag, hvilket er tosset, for det øger jo ikke ligefrem raten for afsluttede processer. Men det er så typisk mig!
Begge de små strik er i Cottonwoll fra garnudsalg.dk, som altså bare er lækkert.
Det nyeste er en djævlehue efter Design by Dalkær (som jeg faldt over via Rock & Roll Hausfrau).

image

Jeg er vild med grå og lyserød sammen, og det håber jeg, at den lille modtager også bliver, eller rettere hendes forældre – når hun engang kommer til verden i vores vennekreds.

Det sidste er en gul Floratopp, som er planlagt til samme baby som huen. Den kommer dog ikke til at matche huen så godt…. til gengæld passer den så fint sammen med den blå egostrik!!! Måske jeg skulle overveje en lille gul stribe?

image

Egentlig synes jeg, at det er rart med lidt forskelligt at vælge mellem. Noget er tælle-strik, noget er tv-strik.
Hvad med dig, er du bedre til at begrænse strikkeprojekterne end jeg er, eller har du også gang i flere på én gang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>