wpid-wp-1441051939045.jpg

Barselsgave til en lille pige

Fordelen ved at andre vælger at vide kønnet på deres ufødte børn er, at man kan forberede sig lidt, når man som jeg gerne vil strikke en lille velkomsthilsen.

image

Selvom den lille pige endnu ikke har vist sig (40+3 i dag vist), så er jeg allerede færdig med dette gule sæt. Og jeg har skyllet det i vaskemaskinen, og ikke filtet trøjen, som jeg desværre kom til at gøre med to af Sveskes Elvirakjoler.
Det er nemlig sådan noget godt overspringsstrik sådan noget babystrik.

Trøjen er en Floratopp fra Paelas knit (mønster kan købes her) som jeg også strikkede til min egen datter. Denne gang er den strikket i lækker gul cottonwoll fra garnudsalg.dk. I størrelse 0-3 mdr ca, har jeg kun brugt 40g.

De små søde shorts er strikket efter Jeanette Green Designs mønster på perleshorts. Det er samme opskrift jeg brugte til perlenederdelen, og mønstret kan købes her.

Begge opskrifter er virkelig fine, og det er ikke sidste gang jeg strikker dem. Tak til Ingrid fra Knitmandu for inspirationen!!

image

Sammen med den voldsomt lækre og fine body med draget fra Magic Robes, bliver sættet en fin lille hilsen til en lille pige, synes jeg.
Jeg købte bodyen på tilbud på sejedrenge.dk, fordi jeg måtte se Magic Robes med mine egne hænder :-) efter at have hørt så meget godt om det. Jeg købte en trøje i str 98 til min søn også. Det er virkelig lækkert!


Indlægget er på INGEN MÅDER sponsoreret.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>