DSC05632-1

Barnevognspude

Min venindes skønne søn er ved at være 5 måneder, og dermed den alder, hvor han gerne vil op at se lidt, når de går tur. Hun havde kigget på en barnevognspude i en af babybutikkerne, men da hun fortalte, at de kostede 350-500kr, sagde jeg, at jeg meget gerne ville lave en til hende.

Og det var faktisk win-win, for jeg har tit tænkt, at jeg gerne ville lave en. Og nu fik jeg jo lige chancen.

Så jeg kastede mig straks over nettet for at finde en diy, og faldt over de skønne puder, som Lise bag bloggen Savværksvej har lavet. Jeg købte det fine mønster og fandt noget blåt stof frem.

Vejledningen er rigtig god, og det er et fint og relativt hurtigt projekt. Og så kræver det ikke engang en halv meter stof.

Jeg satte en lynlås i bunden af midterstykket. Så kan man nemlig efterfylde puden, hvis der er behov for det, men det var også for at undgå sammensyningen.

DSC05629-1

Jeg blev ret tilfreds med puden, og jeg glæder mig til at give den videre til den lille dreng. Jeg ELSKER altså at give gaver – specielt nogle, som jeg ved, at modtageren bliver glad for.

DSC05632-1

Den ene side fik piping i. Det giver lige den sidste finish, synes jeg.

DSC05628-1

Jeg prøver stadig at få brugt noget af al det stof, der efterhånden har hobet sig op i mit skab – der er dog lang vej endnu… Dette stykke er fra et Buzz Lightyear dynebetræk.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>