Badeland

Badelandet var fantastisk. Faktisk var hele campingpladsen et hit med legeland, der lige var noget for Sveske, der stormede rundt og hyggede sig, badeland med gode rutsjebaner for alle aldre og wellness for dem over 18.
Det eneste minus var at en weekend er alt for kort tid til at få styret alle lyster, og vi nåede desværre kun i legelandet én gang.

I går aftes skulle manden så på arbejde. Noget ærgerlig afslutning på en dejlig weekend. Det syntes sveske også, da vi skulle sige farvel. Vi kørte ham derned, så vi kunne have bilen her til morgen pga den varslede snestorm. Det var dog ikke meget sne der kom, og intet af det blev liggende. Jeg klager ikke. Slet ikke, jeg længes utroligt meget efter foråret.

Efter arbejde (vender tilbage om det senere) hentede vi min cykel, som havde fået et forårstjek hos cykelhandleren. Den har nu fået forbremsere, der virker, og et støtteben. Den cykler som en drøm!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>