5 hurtige

Jeg er træt, derfor bare lige disse 5;

– i dag har jeg pudset vinduer. De trængte meget, for vi har boet her 5 måneder nu, og det er ikke dem alle,der blevet vasket før nu. De blev meget fine.

– vi holdt fødselsdag sidste weekend, og skal igen på lørdag. Vi glæder os, og det er hyggeligt. Men vi glæder os også til at have en weekend, hvor vi ingen planer har. Snart.

– Sveske starter i børnehave på mandag. W.H.A.T??? Hvor blev de sidste 3 år lige af. Det går altså alt, alt for stærkt. Hun er klar, tror jeg.

– vi har købt halvdelen af en ny seng i dag (vi har den anden halve i forvejen). Når den kommer på plads, går vi fra en sengebredde på 2,5 meter til 1,8 meter. Vi satser på at det er mere eller mindre slut med unger i sengen… måske bliver vi klogere – måske fortryder vi… Måske!? Det gør vi nok.

– vi har siddet ude og spist aftensmad i dag. For første gang i år. Det gik fint, og ungerne hyggede sig – uden alt for meget ballade. Hakkebøffer smager bare bedre på grill, og endnu bedre ude på terrassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>