IMG_20140214_230359

12MOK – februar update

Jeg er vild med 12mok konceptet!!! og jeg går allerede og små-planlægger hvad de næste projekter skal være.

Her i februar fik jeg gjort januars Bella tunika færdig, men jeg har desuden også strikket et par sokker til mig selv, samt er i gang med en baby hættetrøje (februars projekt). Jeg fik ikke brugt alt, hvad jeg tog med på skiferie, men strømperne blev færdige. Er dog lidt urolig for om de er 1/4 nummer for små…og jeg har endda kunne måle efter gennem hele processen. Tsk!

Jeg har strikket nederste del af hættetrøjen, og er begyndt på ærmerne. De skal strikkes på i raglan, for det kan jeg bedst li i det færdige resultat.

Lidt februar strikke-billeder;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>