image

12 Months of Knitting – 12MOK – strikkeudfordring 2014

Jeg har nu besluttet mig for at deltage i Hvadbiertænkers strikkeudfordring i 2014

image 

Jeg har dog ikke modet til, som Cecilie, at strikke 12 modeller til mig selv. Jeg starter med ambitionen om at strikke en børnemodel pr måned. Og så må vi se om det enten er at gabe over for meget, eller om jeg får blod på tanden til at prøve at strikke noget til mig selv. Man kan jo håbe.
ÅH, bare man havde AL TID I VERDEN!!!

Jeg starter med Lene Holme Samsøes Bella Tunika i januar (den kommer nok til at strække sig lidt ind i februar også).
Jeg startede den anden dag, og er nu færdig med bærestykket, og mangler kun det “kedelige” ret stykke resten af vejen ned.

Jeg strikker den i størrelse 4-6 år til min 3,5 årrige datter, og krydser fingre for at hun kan passe den.
Jeg er blevet rigtig glad for mine “nye” rundpinde, som helt sikkert letter vægten af tungt strikketøj frem for de almindelige lange pinde. Jeg tror jeg må ønske mig dem i alle størrelser!!

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>